Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 iunie 2011

Stare

               
         si e vara .. vacanta ..plictiseala ..lene .. si vreme urata !




             Stau de aproximativ 2 ore cu fereastra de "postare noua" deschisa ..si nimic .. nu am absolut nici o idee ..nimic !  dar astept cu speranta ca va sclipi ceva ..orice ..
                              ... si astept .. 
                                           Inca astept ... dar totusi.. de ce suntem atat de plictisiti si atat de seci in idei si in activitati amuzante sau intelectuale ce ne.ar putea ocupa timpul ... de ce dormim pana tarziu ?  si de ce ne e lene?.. 


             Uneori ai cateva idei atat de stralucite si te incanta atat de mult...si iti propui sa le aplici....si iti faci o multime de planuri pe baza lor ..si teoretic esti atat de incantat ....si aceasta incantare te umple de energie pozitiva , te motiveaza sa ai o zi mai optimista ... si parca vezi viata diferit .! 


             Dar cand sa treci la practica .. stii tu .. la aplicarea ideilor tale care ar putea duce la implinirea unor posibile vise ... iti vine starea aceea de LENE ! .. si " o las pe  maine!".. iar maine ?...maine vei face la fel ! 
             

                ...Vremea asta atat de posomorata si rece .. ma deprima .. vreau soare !..sa pot vedea un apus frumos sau un rasarit .. sa fiu bine dispusa atunci cand vad soare .. si bate vantu destul cat sa nu fie prea cald ...vreau lumina .. si o palarie bej care se asorteaa cu oja mea visinie ...
                                                                          ...                          
              Tot nu am un subiect concret despre care as putea scrie ...si despre care mi.as putea exprima opinia dar ...imi doresc o vacanta perfecta!          
                                                   o vara ...



   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu