Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Stare

              


                Total lipsit de inspiratie si stupefiat de starea de nimic ce te framanta , te duce la incercarea de a aborda cele mai penibile si nesemnificative subiecte , ce te "sacaie" din pura plictiseala si lipsa de odihna .
               Cu ce as mai putea sa-ti deschid curiozitatea , inspiratia sau simpla placere de a citi aceste raduri , tie cititorule? ...Care probabil ai acceasi stare de "gol" , care esti plictisit de ceea ce vezi , auzi si faci zilnic , care traiesti intr-o rutina ce te framana , tu cel ce probabil astepti acea sclipire , acel moment de glorie si fericire suprema si acel "nou" de la viata de sau de la tine ca si om ?... sau din contra tie ! Tu care esti pe deplin multumit de "colorata "existenta pe care o detii... ? 
             
                                                        ... stare de nimic ... nimic

               Dar oare ... ar fi o modalitate de descarcare daca as alege sa ma destainui aici ? in aceste raduri ? ar avea vreun rost sa scriu , sa-mi exprim furia sau ... linistea ce nu-mi da pace ? ce nu ma lasa sa inchid un ochi .. sa dorm?
                              ... sau pur si simplu reprezinta o prostie , o banalitate ... pana la urma ii pasa cuiva de ce e aici si ce va fi ? ... probabil o simpla pierdere de timp...
   
                                                      ... si cum spuneam ... stare de nimic ..si ma afund tot mai mult in acest "nimic" ! Plictiseala , monotonie , acealeasi barfe , aceleasi povesti , aceeasi oameni , aceleasi caractere ... acceasi stare .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu