Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 septembrie 2011

Din 5 poze..

          3 zile la rand am stat si m.am uitat la poze si clipuri vechi .... de la cele foarte vechi pana la cele recente ...
          ...Si m.am oprit la 5 poze...  si mi.am adus aminte de un moment din viata in care gasisem ceva ce pierdusem demult..  sau poate a fost descoperit de mai multe ori dar  in cantitati atat de mici , incat s.a consumat prea repede sa.mi dau seama ca a si existat..  ...
          Meditam la acel "moment" , care a fost atat de tulburator , atat de incetosat si atat de fragil... dar totusi atat de real.. incat ceea ce cautam era atat de "viu".. si cu toate astea ..eram nepasatoare ..probabil din obisnuinta de a merge si de a cauta mai departe ..
                                                                     .. si nici macar nu realizam ca eu defapt gasisem ceea ce aveam nevoie .. ceva .. era ceva ce ma facea mai fericita decat eram de obicei .. ceva la care ajunsesem sa ma gandesc tot timpul .. dar parca nu.mi doream asta ..probabil din obisnuinta de a merge mai departe .. de a cauta altundeva .. de ce? .. nu am nici cea mai vaga indee nici in momentul de fata..
                                              ..ce am facut ?.. posibil sa fi fost o alegere gresita ... m.am indepartat  , am plecat , am uitat ... fara macar sa ma gandesc ... iar cand mi.am dat seama de ceea ce lasasem in urma am incercat sa ma intorc .. am incercat sa regasesc acea "esenta " pe care o lasasem de izbeliste undeva ... nici nu stiu pe unde.. 
                             .......si am cautat ... 

                       .......iar in final .. nu mai era decat parfum .

          Si parca as vrea sa continui .. sa scriu mai mult.. dar nu am mai nici macar un gand ...si probabil tu cel ce citesti acum .. esti deja dezgustat sau chiar plictisit de ceea ce ai gasit aici in aceste cateva randuri.. 
                                               .. si cu toate ca nu vorbesc despre gandurile , probabil prea "ganduri", pe care le am dar..
                                                                                                                           .. le scriu ...                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu